Kategorija proizvoda

Vi ste ovdje: Početna stranica > Proizvodi > Otpada guma Piroliza biljke > Continious automatsko otpada gume i plastike piroliza biljke > Sadržaj

Piroliza Continious automatski guma biljka - za gumu proizvodnje nafte

Kontinuirano automatsko guma piroliza biljka je novi Yuntong samostalno razvio sistem pyrolyze otpadne plastike i gume za lož ulje. Ovaj sustav je u potpunosti continious i automatski. Služi za pyrolize gumene granule continously i iscjedak nafte, čelika, carbon black automatski continously.this sustav također ekološki.

Tehnički parametri

Projekt piroliza guma otpad

Auto stanovništvo svijeta brzo se povećava. Stoljeću automobilski rast uglavnom sudjelovao u Europi i sjevernoj Americi, ali sa novom tisućljeću bogati srednja klasa je proširena u ostatak svijeta. Velike zemlje poput Kine i Indija imaju došlo je do eksplozije u broju privatnih vozila i s više automobila i više škarta gume slijediti.

Vodećih proizvođača guma u svijetu se intenzivno radimo na unapređenju trajnost seta pogona guma tako da oni mogu voziti za više kilometara, ali drugi faktori kao što su veća pozornost dana sigurnosti na cestama i zakon zabranjuje gume koje su previše premoreni, vade događaje u suprotnom smjeru.

Procjenjuje se da 13.5 miliona tona gume se škartiraju svake godine. Ove brojke uključuju sve vrste gume iz automobilske gume za kamion, gume i veliki traktor i zemlja kreće gume.

Ovaj projekt usvojiti automatsko kontinuirano piroliza tehnika s normalnim tlakom niske temperature do pyrolyze otpadne gume i plastike da se lož ulje, staro željezo, carbon black i malu količinu sobe condensible plina u. Cijela piroliza reakcija se događa u hermesov okruženju. Cijeli projekt je opremljen guma shredding sustav, sustav piroliza i pročišćavanje sustava. U cijelosti PLC kontrolu sustava, nema otpada iscjedak, nema sekundarnog zagađenja, ostvariti svrha visoke učinkovitosti, uštede energije i zaštite okoliša.


Continious automatsko guma piroliza biljka


ne.

Stavka

Sadržaj

1

modela

YT-15

YT-30

YT-60

2

materijal

otpadne gume i plastike

otpadne gume i plastike

otpadne gume i plastike

3

struktura

Horizontalne rotationinside

Horizontalne rotationinside

Horizontalne rotationinside

4

Obrada kapacitet/24 h

15 tona materijala

30tons materijal

60tons materijal

5

ulje proizvodnja/24 h

6 tona lož ulje

12tons loživa ulja

24tons loživa ulja

6

radni pritisak

normalno

normalno

normalno

7

moć

7.5KW

15KW

22.5KW

8

načina hlađenja

voda za hlađenje

voda za hlađenje

voda za hlađenje

9

Potrošnja vode za hlađenje

Kružni vode

Kružni vode

Kružni vode

10

način prijenosa

lančanik

lančanik

lančanik

11

metoda grijanja

direktni

direktni

direktni

12

način instalacije

stavljen izravno

stavljen izravno

stavljen izravno

13

dB(A)

≤65

≤65

≤65

14

Reaktor size(L*W*H,m)

6.1 * 2.2 * 4,3 metra

6.1 * 5 * 4,3 metra

6.1 * 12 * 4,3 metra

15

Reaktor materijal

304 #Stainless steel

304 #Stainless steel

304 #Stainless steel

16

Reaktor debljine

10mm

10mm

10mm

17

pokriva area(L*W*H,m)

32 * 10 * 5 metara

32 * 10 * 5 metara

32 * 12 * 5 metara

18

načinu rada

Continuousautomaticoperation

Continuousautomaticoperation

Continuousautomaticoperation

19

Reaktor weight(Ton)

10

20

40

20

Weight(ton)

40

50

90


Informacije o tvrtki

Yuntong počeo guma recikliranje stroj manufacturingsince 1999 dok now.all ove godine samo fokusirati na guma recikliranje tehnika i stroj inovacija i promociju. U Kini, Yuntong je tehnika vrh počevši poduzeće in guma recikliranje stroj proizvodnju.

Yuntong ponuditi jedinica guma shredder, granulator, Brusilica i vlakana, čelični separator stroj za kupce; Yuntong mogu ponuditi cijeli završen otpadnih guma recikliranje biljke i kompletni guma recikliranje rješenja sa zahtjevima kupaca. Također Yuntong je razvila nova Automatska continious otpadne gume piroliza mašina i opreme.

Bogata proizvodnja iskustvom i dubina znanja iz marketinga, Yuntong stroj su izvezeni u Cannada, Australija, Rusija, Cezch, Cipar, Iran, Uzbekistan, Turkmenistan, ujedinjeni, Tobago,

PeruKina, Indija, Indonezija ect mnogih zemalja.


Hot Tags: Automatsko continious guma piroliza plana, otpadnih guma piroliza postrojenja tvornice, Proizvođači, dobavljači Kinu, prilagoditi, popusta, cijena