Kategorija proizvoda

Vi ste ovdje: Početna stranica > Vijesti

UK ŽUPNA VIJEĆA LICE S PROBLEMIMA OTPADNIH GUMA

source:

Tangipahoa župni odbor je rekao tijekom nedavnog sastanka država odjel od Ekoloških kvaliteta je odobrila korištenje oko 11 milijuna tona otpadnih guma materijal pohranjen na posjedu župe odlagalište za širenje cestica na mjestu.

Ali to ostavlja milijune ofpounds onnearby pucalo u rasponu nekretnine župa zvaničnici su zasigurno DEQ odobrenja za kretanje.

I oneparish vijećnik saystaxpayers će biti prisiljeni jesti oko 500.000 $ u zakonske naknade i othercosts u vezi s ilegalnih prostora isjeckan otpadnih guma materijala u župi deponiju i plamena rangewest Amite.

Vijećnik Carlo Bruno, jedan od outspokencouncil članova po pitanju otpadnih guma, kaže da je zadovoljna sa mannerby koja stvar je riješena. Bruno kaže da nakon mjeseci istrage FBI i DEQ, jedan izvještaj podnesena župa vlada o tome tko je u krivu jer materijala na javnoj površini i zašto papire nije dovršena za pohranu materijala na dva mjesta.

Kaže da se čini da mu sve "izbacuju pod tepih" i župa će biti zaglavi sa materijal za godine koje dolaze.

Procjena je 82 milijuna funti isjeckan otpadnih guma materijala su Dovedeni u streljani i odlagalište otpada u razdoblju od oko osam godina počevši od 2008. Ni theDEQ ni bivše župe administrationprovided papiri s potpisima ovlašćuje za pohranu.

Štoviše, članovi Vijeća župe kažu da znaju ništa o operaciji dok New Orleans TV stanica nije prijavila guma damping prošlog ljeta.

Onda je DEQ dokument obrađeni od rujna 2008, obavještavanje župi da odobrenje države dobio za otpadnih guma materijal skladištiti na dva mjesta Tangipahoa župe. Dokument je župi bio dužan dostaviti mjesečno izvješće o raspolaganju operacija i na DEQ bio napraviti Mjesečni pregledi kako bi se osigurala Usklađenost.

Od 2008 do prošlog ljeta župi varalica nema izvještaja i na DEQ napravio nema istrage. Ali kad televizija izvješće je emitiran, u DEQ iznenada inspekciju, našao u župi nije bilo u skladu s propisima za zbrinjavanje i zaprijetio teške kazne i kazne.

West Baton Rouge župe izvođač vući materijal dvije javne web stranice, ali papirologija u odnosu na datume isporuke i težine je nedorečena.

Krajem prošle godine, na DEQ podnijela tužbu protiv izvođač na državnom sudu tvrdeći da državno je preko chargedabout 4.3 milijuna dolara za odlaganje materijala. Potrošači su Ocijenjeni 2 $ po gumi od strane države, uz taj novac će platiti izvođačima koji su trebali da pravilno raspolagati otpadne gume. Bez pokazuje količinu materijala dostavlja odgovarajuću dokumentaciju, država imali poteškoća dokazujući to preko optužen.

Bruno procjenjuje pravne naknade i savjetnici koštati župi 300.000 $ do $350,000. Trošak premještanja materijala na deponij za širenje ceste će biti još $50,000 do 75,000 $. Pogoršana još, na DEQ može zahtijevati župi pokriti dirtthe guma materijalom sada na plamena raspon svojstava, koji će biti vrlo skupo.

"To je jedan od borbe imali smo na deponiju u zadnjih četiri do pet godina, uzimajući dovoljno zemlje za pokrivanje smeće," rekao je Bruno.

Troškovi su samo dio troškova za porezne obveznike u da ni država ni izvođač plaća župi za skladištenje materijala, što znači da imaju besplatno korištenje javne imovine bez javno primanje kakvu naknadu.

Članovi Vijeća rekli su da veruju Tangipahoa je jedino područje u državi prima isjeckan guma materijal.

Kada stvar postane javan, to je opsežno raspravljali tijekom sastanaka Vijeća, ali Bruno je rekao Vijeću nikada dobio "pravo odgovora" od prethodne administracije kao i detalje operacije.

On ističe da nova administracija je proaktivni o problemu i ulaže napore da nas oslobodi od materijala.

"Pozdravljam ih", rekao je Bruno Robby Miller uprave. "Oni su imali nikakve veze s ovom situacijom. To sve što im nije dao od strane prethodne uprave."

Pitao ako Vijeće u bilo kojem trenutku smatra pravne akcije protiv se DEQ ne provodi potrebne inspekcije i ne gura prethodne uprave da podnese potrebna mjesečna izvješća, rekao je Bruno stanje rep Chris Broadwater Hammond, odvjetnik, unajmljen da provjerite u Vijeća opcije za pregorijevanje neke od porezni obveznik novac bio potrošen. Broadwaterconcluded župa imala samo oko 50: 50 šanse za ozdravljenje bilo kakve troškove.

"Kada gledaš u parnicama na toj razini, ne možete zatvarati odijelo kada mogu dobiti ništa iz nje još potrošiti više novca," rekao je Bruno.

U tom trenutku je da je vijeće odlučilo moralo bi prihvatiti gubitke i krenuti naprijed, rekao je.

Rekao je po njegovom mišljenju, prethodna administracija i odlagalište administracije "zaribao" i nije učinio papire.

"To mi kaže netko je zaspao za volanom u oba (prethodni) župa predsjednica i na DEQ," rekao je Bruno.

On procjenjuje da ukupno, vjerojatno 500 milijuna funti guma materijala bila pohranjena ili zakopana u dvije župe mjesta, uključujući gume ili gumi materijala koje članovi Vijeća ne znaju ništa o.

"Ne postoje zapisi. Ne znamo pravi iznos. Ne znamo što je pokopan ili što staviti negdje drugdje,"rekao je Bruno.

Ne samo ugovor potpisan je između župe i na DEQ, nego je pismeni ugovor između župe i na teglilac, rekao je.

Bruno je rekao izvođač imao ključ na streljani, a "carte blanche" ući kroz stražnja vrata. Kamioni su ponekad dolazili nakon zatvaranja raspon areawas. Rekao je da ako bilo tko drukčije je pronađeno dolaze na plamena svojstva raspona ili deponiju nakon sata, oni bi se terete za ometanje posjeda ili neki drugi prekršaj.

"Dati privatni posao ključ na javni objekt je, po mom mišljenju, samo po sebi zločin," rekao je Bruno.

Da li se istraga završi je nepoznat, ali očito državnog tužbu protiv contractorhas nije premještena naprijed. Idi na sud, puno informacija bi vjerojatno očituje pojedinci svjedočiti pod zakletvom.

A postoji mogućnost jedan od državnog ekološke skupine građana mogao uzeti interes, kao što su u Sierre klub ili Louisiane čist. Ti ljudi su poput buldoga kada je riječ o pitanjima okoliša. Doista bi bilo zanimljivo.