Kategorija proizvoda

Vi ste ovdje: Dom > Vijesti

Recikliranje projekt u Gani: Gume, E-otpada i rashladni sustavi

source:

Na kraju studenog, predsjednik gane John Mahama naručio izgradnju je stanje-of-the-art recikliranje reciklažu u Accra, gana. Projekt će se baviti ogromne akumulacije kraj života gume, polovni rashladnim sustavima i e-otpada u Gani.

Prvu fazu izgradnje će pokriti recikliranje elektronički i električni otpad i pretvoriti koristi robe u nove vrijedne proizvode kroz ekološki napredak. Financiranju prve faze procjenjuje se na neke 30 milijuna USD. Prema Francis Bullen Gavor, koordinator projekta, to će biti oko 12 mjeseci dovršiti izgradnju na reciklažu.

E-otpada recikliranje program očekuje se otvaranje oko 400.000 radnih mjesta diljem zemlje, kaže Gavor. On je dodao, da ovo nije samo o jednokratnom poslu nego održivo zaposlenje za mlade muškarce i žene poduzetnik tu vrstu poslovanja. Također, za recikliranje korištene elektronike na profesionalniji način, novih tehnologija i tehnike koriste projekta.Gavor također tvrdi da će inicijativa biti prvi velikih e-otpad od projekta reciklaže u Africi. To je zbog činjenice da program će za cilj ne samo e-otpada, već kombinacija guma za recikliranje, recikliranje rashladnih i elektronički otpad.

Zbog nedostatka punopravni sustave za recikliranje, danas smeća sorters u Gani spali otpad. Štoviše, gana je notorno poznat kao najveći e-otpada odlagališta u svijetu i jedan od najzagađenijih mjesta na zemlji.

Trenutno se otpad dilera i smeće sorters spali gume, a ostatak otpada na koji je postao poznat kao najveći e-otpada odlagališta u svijetu i jedno od najzagađenijih mjesta na zemlji.