Kategorija proizvoda

Vi ste ovdje: Dom > Vijesti

Kentucky Grantovi ciljaju Gumirane asfalt projekata

source:

Grant sredstva će biti dostupne za aplikaciju Čipa pečat koriste gume izmjena asfalta na cestama diljem Commonwealtha, Kentucky energija i okoliš kabinet sekretara Charles G. Snavely najavio prošlog mjeseca.

Čip pečat je pločnik površine tretman koji kombinira sloj asfalta slojem agregat i smanjuje dugoročne troškove održavanja. Vlada očekuje da će financirati čak četiri projekta.

Gume za modificirani asfalt je izvedeno iz obrade gume otpad. Vlada očekuje da će biti uspješan izlaz za reciklirane gume u Kentucky i će smanjiti problem ilegalne guma marže.

Za ove projekte novac dolazi iz Kentuckyja otpada guma Zaklada presuši, koji dobiva $1 iz svake nove gume prodao u Commonwealth. Osim što pruža financiranje razvoja tržišta za reciklirane otpadne gume, fond također nudi novac za događaje prikupljanje otpadnih guma, guma hrpu čist-ups i dotacija županije za upravljanje otpadnim gumama.

Kabinet će biti predstavljanje kratkoročno i dugoročno ispitivanje za procjenu učinkovitosti gume izmjena asfalta u Kentucky. I kao uvjet za grant sredstva, županije će se složiti da plati za primjenu konvencionalnih asfalt čip pečat na dodatne dvije milje ceste u svoje županije, dozvolilo za usporedbu između konvencionalne i izmjena guma asfalta.