Kategorija proizvoda

Vi ste ovdje: Dom > Vijesti

100% reciklirati gume podovi u Sjedinjenim Državama.

source: http://rubberflooringdirect.com/recycled-Rubber-flooring.html

Reciklirane gume podovi

Zašto onda naše podovi od gume koja je bila reciklirati?

Možemo uspjeti ovaj put jednostavno zato što to čini fantastičan sportski podovi. Rezultat je da je nevjerojatno tvrd, dobro izgleda i odlično za okoliš kao i podovi.

Možemo izabrati reciklirati gotovo djevičansko gume podovi zbog visoke kvalitete podova koja može biti ovako. Novi ili djevičansko gume, po našem mišljenju, jednostavno ne čini kao trajan poda kao reciklirati gumeni sportski podovi. Ako pogledati teretanu nakon 5 godina s naše podne obloge i usporedite teretanu to je 2 godina star djevičansko gumom, reciklirati gume podovi će izgledati bolje i manje scuffed svaki put.

Tako osim što super teretana, teretana i fitness centar podovi, konjski opločnika, odrasti tepisi i krov i vrt pločice, tamo je ogroman u korist okoliša koji smo naveli ispod.

Old tires in forestGume ostavio uz cestu. Ovo je značajan problem u cijeloj ruralnoj Americi.

Gume će trajati mnogo, mnogo godina i stvoriti vizualni i zdravlje smetnja.

Smo ga podijelili u 5 glavnih razloga zašto vjerujemo u recikliranje.

  1. Recikliranje guma štedi prirodne resurse.– Kreiranje i izrada proizvoda od reciklirane gume materijala umjesto djevica ili nove materijale, možemo sačuvati naše dragocjene prirodne resurse uključujući zemljište i smanjiti potrebu za ulje.

  2. Recikliranje štedi energiju.– Gotovo uvijek potrebno manje energije za napraviti reciklirane proizvode od novih. Reciklirane gume potrebno daleko manje energije za napraviti nego nova ili gumene gume.

  3. Recikliranje štedi čist zrak i voda.– U gotovo svim slučajevima, recikliranje guma u reciklirati gume teretana podovi, gumeni tepisi i reciklirane gume igrališta stvara daleko manje zagađenja i voda onečišćenje zraka. Naš proizvodni proces ne koristite vodu i proizvodne Hale nalaze se svi dimnjak besplatni sadržaji.

  4. Recikliranje guma štedi prostor na odlagalištu.– S našim sve veći broj stanovnika i potreba za zemljište, odlagalištima postaje slabije posebno u blizini velikih gradova. Smanjenjem količine otpada dostavlja na odlagališta svaki dan kroz recikliranje, možemo uvelike povećati životni vijek odlagališta, stoga značajno smanjuje potreba za odlagalištima. Gume posebno nije poželjna u odlagalištima zbog njihove velike količine i sastoje se od 75% prazan prostor koji brzo troši dragocjeni prostor. Gume također može zamku plinova metana Nanoseći im postalo plutajuće ili "mjehur" na površinu. Ovaj "bubbling" efekt može oštetiti odlagalište linijski brodovi koji su instalirani pomoći odlagalište zatvorenost od zagađuju lokalne površinu i podzemne vode.

  5. Reciklirane gume podovi štedi novac i stvara radna mjesta. –Proces reciklaže je odgovoran za stvaranje mnogo više radnih mjesta nego odlagališta ili spalionice otpada i recikliranja često može biti najjeftiniji načina gospodarenja otpadom za gradove i naselja.

Guma recikliranje.

Guma za recikliranje je proces Brušenje vozila i kombi gume koje više nisu prikladni za čišćenje automobila ili kamiona zbog istrošenosti ili oštećenja ne opravljiv. Ove gume su među najveće i najviše problematično izvore otpada, zbog velikog volumena proizvedene i njihovu trajnost.

Iste karakteristike koje čine otpadne gume takav problem također bi ih jedan od najbolje ponovno koristiti otpadne materijale jer to rezultira reciklirane gume podovi koja je vrlo otporna i mogu biti izrađene u mnogo vrsta producte uključujući teretanu i težina podova soba.

Što je najvažnije, recikliranje guma gume osigurava čišći i zdraviji okoliš za buduće generacije.

Koliko gume se reciklira svake godine?

Procjenjuje se da sad sama raspolaže sa približno 1 guma po osobi godišnje. Sa procijenjenih stanovnika od 305 milijuna ljudi u sad-u, to je strašno puno guma.

Ako možete uzeti dobar postotak gume i pretvoriti u nešto korisno, umjesto bacanjem, tko ti čuva leđa i spasimo naše dragocjene prirodne resurse za buduće generacije.

Postupak brušenja i reciklažu gume nas ostavlja vrlo čisto mrvica gume koja je oprati i očistiti kroz nekoliko postupaka. Ovo u okreće čini reciklirati gume parket i gumena sportski podovi koji je izrazito čist, trajan i dobro izgleda.

Uklonite sve vlakana, čelični pojasevi i nečistoća i korištenje samo najboljih i najčišćih tlo gumeni to izraditi svi od reciklirane gume podovi proizvodi.

Tako da sljedeći put kada se na autocesti i vidjeti semi trucku nagomilali visoku sa gume otpad, uzeti dobar pogled na njega i misliti o što fantastičan program je koji uzima one starog otpada guma i reciklira ih i umjesto uzimajući ih u grmlje, pretvara ih u gumenim teretanu, gumeni teretana i sportski podovi koji je čist , trajan i velik obličje.