Kategorija proizvoda

Vi ste ovdje: Dom > Vijesti

Reciklirati gume proizvode osigurati dugovječnost za projekte

source:

Reciklirana guma proizvodi čini se pronašli niša na svetu vanjski dizajn. Mnogi stručnjaci u polju reklamirati ideje da korištenjem takvih proizvoda jedan je zasigurno uštedjeti novac i dobiti dugovječnost za njihov projekt. Ovo je velika vijest za okoliš budući da stare gume su gušili se odlagališta generacijama. Većina odlagališta danas ne dozvoljavaju stare gume tako da je dobra stvar da oni mogu pronaći svoj put u postrojenje za recikliranje.


Od posebnog interesa onima koji dizajniraju vanjske prostore za naše zadovoljstvo i zabava su gumene mrvice koristi za gnojivo i gumeni opločnika ili pločice da dotjerate umoran ravnih površina. Oboje izgledaju kao da imaju trajnu snagu, su jednostavno instalirati i donand #39; t morati biti zamijenjen često kao i njihovi kolege. Jer gumeni klin za sjeckanje se ne razgrađuje ga doesnand #39; t morati zamijeniti svake godine kao prirodnim raznolikostima. Sklon držati svoje boje tako ne samo da izgleda privlačno u toplijim mjesecima, ali kroz sva godišnja doba. Gumeni klin za sjeckanje pomoću znači manje posla za vrtlara budući da mrvice samo moraju biti jednom instalirani, ne svake godine. Potrebnaim je malo ispuni svake godine, ali projekt bi ništa poput remulching cijela gredica. Ako bi jedan istraživati vanjski gumeni proizvodi i malo dalje ćete naći gume drveta kako bi obrub gredice koje izgledaju kao prave. Ove grede su bendable kako bi odgovarao obliku kreveta kao što svi ostali atributi proizvoda od reciklirane gume. Oni su vrlo atraktivna. Za vanjski igrališta je gumeni proizvod koji omekšava tlo područja oko opreme za igru. Više od jednog od nas zna posljedice pada na težak pad beton ili šljunčane igralište. Rezultat uopće nije dobar, nije dobar! Reciklirane gume igralište pločice nisu samo boja u njihovom predstavljanju ali za sigurnije okruženje. Opločnika od gume zaista dolazi u vlastitu zbog njihova jednostavnost instalacije. Ako već postoji ravnu površinu na mjestu koje mora biti ponovo izbila ovo je stvarno lako napraviti. Pločice samo ugriz zajedno i ako želite da ostane na mjestu zauvijek postoji ljepilo jedan Možete primijeniti na postizanju tog cilja. Međutim postoje neki koji žele mogućnost da ih se svake zime pa se također može postići. S nekim priprema tla slična spuštanje kamenih opločnika pločice može se koristiti direktno na terenu.


Su zabrinuti zbog sigurnosti ovog proizvoda za one koji su izloženi na redovnoj osnovi. Agencija za zaštitu okoliša je na tome već neko vrijeme i zasad nije mogao prijaviti bilo koji andquot; koncentracije materijala predstaviti u recikliranih guma proizvodi koji su ispod razine smatra harmful.andquot; U osnovi jesu izvještavanje ne postoji značajan zdravstveni rizik. Nekoliko država je pokrenula vlastite studije, ali opet postoje izvještaji o opasnostima na korisnike tih proizvoda. Čak i tako nekoliko vladinih agencija još uvijek prate recikliranih guma proizvodi.