Kategorija proizvoda

Vi ste ovdje: Dom > Vijesti

Gume Pile više i više u središnje Nebraska škarta kolekcije

source: Megan Johnson, novinar

Prikolice, pickupsand polu-kamiona izvukao, neke sa samo nekoliko, drugi napunjen do vrha, s gumama.

"Mi smo naš prvi od dva škarta guma zbirke," kaže Janet Sanders, izvršni direktor Loup save resursa, očuvanja andamp; Razvoj Vijeća.

Sanders kaže niže Loup prirodne resurse Distrikta primio državne recikliranje grant za prikupljanje starih guma od ljudi u jedanaest županija za Ord događaj. Nema troškova odlaganja, farmeri i rančeri kao zbirka, Sanders kaže. Ali ona kaže uklapa se dvije agencije misijama počistiti ono što bi inače sjedi iza trgovine ili garaže već desetljećima raspada.

"Iz razloga naš okoliš, a također eliminirati plodno tlo za West Nile virus," kaže Sanders vode bilješku gume može držati, privlačno mjesto za komarce.

Sanders kaže imali su zbirke poput ovoga u Burwell prošle godine i zavrsilo sa planine od gume otpad, više od 229 tona, tako ona kaže da je dokazano da bude dostojan uzrok.

"To pokazuje potrebu za to, a to je što mi i dalje vidjeti je potreba za ove vrste događaja," kaže ona.

Također je potrebno mnogo volontera, i lokalnih branitelja i Ord FFA poglavlje razapeo u pomoći petak. Studenti kao Grace Racek i Megan Skibinski, oba juniori kažu svoje vjerovanje u važnost guma za recikliranje raste uz strši hrpa.

"Možemo ih iskoristiti za druge stvari, poput ovih ići na strane prefarbane da li oni padaju i može se koristiti za drugu namjenu nego samo polaganje okolo," kaže Racek.

"Veoma često padne oni samelju na igralištu umjesto poput šljunka i stvari, oni ćete koristiti u razderanoj gume, Groblje pored gume," kaže Skibinski.

Agencije ukazuju da recikliranje tržište će odrediti krajnje uporabe za gume, ali one također mogu postati hranjenje kreveta, prometa kukova ili pokriće za odlagališta.

Ćete se okupljaju još više gume u subotu na druga kolekcija u Loup grad, prema Sanders.

"Ako ih imaju u garazi i dalje žele da ih se riješim i te su Buffalo, Sherman, Howard Županija domaćin, možete sigurno ih dovesti van [subota] još od osam do tri," kaže ona.

Sanders kaže da će se postaviti na Sherman županije metara istočno od grada.