Kategorija proizvoda

Vi ste ovdje: Dom > Vijesti

Stipendije dostupne promovirati reciklirane otpadne gume za uređenje u Kentucky, USA

source: http://waste.ky.gov/RLA/Waste%20Tires/pages/CrumbRubber.aspx

Prema vijestima iz službene web stranice Commonweath Kentucky:NaKentuckycabinet u sad-u je prihvaćanje dati prijedloge koji promoviraju korištenje recikliranih Kentucky otpadne gume u obliku mrvica gume za uređenje projekte koji zadovoljavaju kriterije grant programa

Kandidati moraju ispunjavati podnositelj zahtjeva prihvatljivosti kriterije postavljene u dolje, ali mogu uključivati:

·Pprivatne osobe

·Vlasnici komercijalnih subjekata koji djeluju unutar Commonwealtha Kentucky

·Javne škole okruga

·Privatne škole

·Gradske i županijske vlade

·Subjekata koji djeluju javni parkovi, i

·Državne agencije.

Ovaj grant je grant 75/25 utakmica: natjecatelj mora dostaviti utakmicu sredstva jednaka najmanje 25% od ukupne cijene projekta.

Bespovratna sredstva se mogu koristiti za stvarni trošak za kupnju mrvica gume koji se primjenjuje za projekt i troškove prijevoza za mrvice gume. Ostale troškove, kao što su troškovi za primjenu mrvica gumene ili za objaviti i promovirati projekt, nisu podobni za grant sredstva (, ali mogu se računati prema podnositelja zahtjeva utakmica).

Do određene granice, vlada će također razmotriti financiranje istraživanja i razvoja prijedloga za eksperimentalni prakse ili tehnologije koje daljnje zakonske svrhe otpadnih guma programa: zaštititi ljudsko zdravlje, sigurnost i okoliš, ili da će vam pomoći razviti tržište za Kentucky otpadne gume. Vlada zadržava pravo odbiti prijedloge koji su u skladu sa ciljevima.

Kabinet mora odobriti sve materijale prije užitnik sklapanje ugovora o kupnji.

Ako općina je iz poštivanja svojih čvrstih Plan Gospodarenja otpadom, entitet u županiji ima pravo primiti ovaj grant.

Zakupca, kooperanta, dobavljača, ili dobavljač, ili bilo koji zaposlenik ili predstavnik istih, neće biti zaposlenik podnositelja zahtjeva.

Sredstva za ovaj grant je ovisi o dostupnosti novac, inače ne obvezuje, u otpadnih guma povjerenje fond osnovan KRS 224.50 880.