Kategorija proizvoda

Vi ste ovdje: Dom > Vijesti

Recikliranje: Prednosti guma za recikliranje

source: https://wasteadvantagemag.com/recycling-the-Benefits-of-Tire-recycling/

Pozitivno koristi i prednosti od Reciklirane gume

Nepravilne ili loše gume na raspolaganju možete kreirati bezbroj zdravstvene i sigurnosne probleme. Požari su izbili u gumu hemoroidi, traje tjednima ili mjesecima i ispuštanje kemikalija u zrak i tlo. Milijunima poreznih dolara je potrošeno Gasim vatru i čišćenje nakon toga. Deponija guma često postaju uzgajanje osnova gamad i komarci, kojim mogu prenositi bolesti. Ilegalno odlaganje guma zagađuje potoka, šuma, obalama rijeka i drugih javnog zemljišta.

Srećom, u posljednjih nekoliko desetljeća, guma recikliranje industrije je narasla po Skokovi i granice. Ne samo da je dobra vijest za one koji žele osloboditi od gume, to je također dobra vijest za okoliš, koji zbog pravilno zbrinuti gume je ne samo važno — to je kritična.

Postoje razne Inovativne koristi za gume otpad. Otpadnog materijala guma zapravo je postao vrijedan resurs u više različitih industrijskih grana:

GorivoCijeli i smanjena veličina škarta gume su spalili za gorivo koje se koristi za napajanje cementnim pećima, celuloze i tvornice papira. Gume zapravo gori jače i čišći od ugljena, pa tako što će zamijeniti ugljen, gume pomažu smanjiti emisije.

Građevinskog materijalaVećina država u sad-u koriste gume otpad za ceste i razne inicijative građevinarstva. Gumeni otpad je jeftin i koristan kao ispune ispod ceste gdje gline ili drugih slaba tla mogu biti problematično. Isjeckan škarta gume su također korisne u zvučne zidove, most temelje i izgradnju deponija.

Mrvica gume— Mrvica guma je sitno tlo gumeni proizvodi od otpadnih guma. Čelika i gume užeta se Uklanjaju od odbačenih guma, a preostale gume je smanjena na granuliranih dosljednost. Ove granule može se oblikovati u razne proizvode, uključujući: vozilo blato stražara, podne pločice, ležećih i protiv umora tepisi.

Tu gume— Guma otpad koji zadovoljavaju određene kriterije također može biti tu novi tragovi i bočne stranice, stvoriti trošak-spas alternativa nove gume. Kada pravilno proizveden, tu guma može izdržati rigors za svakodnevno korištenje, i mnogi od nas nose jamstva slične onima iz nove gume.