Kategorija proizvoda

Vi ste ovdje: Dom > Vijesti

Susjedstvo strahove gume može biti plodno tlo za komarce

source:

To je područje u blizini planine kuće u Arkansasu.


Gume iz satelitska slika možete vidjeti na

Google karte s hrpe i hrpe i hrpe od gume.

Tisuća u svakoj. Neki su samljeo. Mnogi su otkrili trenutno. Oni se nalazi izvan Županijskih cesta 784. Također možete vidjeti mnoge od ceste. Broj guma Stog na vrhu jedan drugoga će doći do vrha Empire State building 570 puta. Razgovarali smo s ljudima o svoje brige i zvaničnici kažu kraj ceste za gumu troublees svibanj također biti u sight.andquot; Tamo i #39; s uvijek nešto što možete uzgajati, andquot; Rekao je Centia Tischer. andquot; Postoje greške, komaraca. Moj muž i ja smo na bunar i pobijedilaa #39; t piti vodu. Postoje snakes.andquot;

Arkansasand #39; s odjela o kvaliteti okoliša potvrđuje milijun gume trenutno ima na mjestu. Postoje zadužen za whatand #39; s sljedeći za bivše Damco projekta.

andquot; Mi smo vrlo zabrinuti za vodu, andquot; Rekao je Jeff malo koji živi u blizini.

On je u svom odboru pozvao građane na čistu vodu. andquot; Građani za čistu Waterandquot; proučava to već neko vrijeme i da su zabrinuti zbog zdravstvenih problema. Mi pokušavamo gurnuti tako da biste započeli. Također brinemo o Žika. I #39; nije ovdje, ali to može be.andquot;

andquot; izgleda loše i one mosquitos nisu dobre, andquot; Malo je njegova žena Bonnie.

andquot; Dokučiti jedan mnogo gume? andquot; Rekao je Harrison gradonačelnik, Dan Sherrell. andquot; ja canand#39;t.andquot;

Sherrell kaže da za nekoliko razloga sa zdravstvene brige na vrhu popisa gume morati ići. Njegova županija je među šest sa Ozark planine čvrste otpada okrugu.

andquot; Kada imate gume imaš Stajaće vode komarci će biti loše, andquot; On je rekao.

andquot; Što možemo učiniti za ublažavanje problema komaraca je dobro utrošeno vrijeme, andquot; Rekao je još jedan član čvrste otpadne okrugu Mountain Home gradonačelnik Joe Dillard.

andquot; Nadamo se ADEQ je odlučio to staviti dijete na počinak bude učinjeno sa it.andquot;

Dillard objasnio nikada trebale su biti blizu milijun gume na imanju. Međutim, Damcoand #39; s krajem vlasnik je zadržao uzimajući gume pa prošlosti svojih granica. On kaže i #39; s bio glavna frustracija ali sada guma nevolje mogu biti klizi dugoočekivani zaustavi.

andquot; mislim da vidimo svjetlo na kraju tunela, andquot; On je rekao.

ADEQ sada zadužen za stranice kaže da postoji plan u mjesto za završetak rada na branu kao izvorno namijenjen.
Još otkrila, labav gume se bi samljeo kao ostali i koristi za branu.
ADEQ kaže da posao će početi ovaj mjesec i potrajati i do šest mjeseci. Stanovnici kažu kako su sretan to čuti, ali odjel Bolje požuri. Vrućina je ovdje pa je kiša i tako su puno komaraca.

andquot; Susjedi, želimo ih nema, andquot; Rekao je Tischer.

Odjel ekološke kvalitete smo namjeravali objaviti na Početni datum za projekt danas. Piše da je glavna briga.

U međuvremenu u Arkansasu zavod za javno zdravstvo kaže da su ljudi u pravu biti opravdano zabrinuti za West Nile Virus. Zvaničnici kažu da bi trebao Ukloni Stajaće vode iz oko svojih domova i poduzeti mjere opreza da se izbjegne ugriza.