Kategorija proizvoda

Vi ste ovdje: Početna stranica > Proizvodi > Mrvica gumeni aplikacija > Sadržaj

Iskrčeno guma stroj otpada guma recikliranje za izradu Iskrčeno gume

【What je Iskrčeno guma? 】 Iskrčeno guma je vulkanizirani gume koja je kemijski tretirana i fizički kako bi omogućili da imaju istu plastičnosti i ljepilo sposobnost kao prirodna guma. U ovom trenutku, zbog svoje bolje starenje i otpornost na habanje i efikasnost vrhunskog obradivost, Iskrčeno guma smatra sastojak odlične gume s vrlo povoljne procjene koja je dovela do raširenog korištenja.

Tehnički parametri

Yuntong u poznavanje tržišta za proizvode izvedeno od gume otpad nam je dao kao vodeće u razvoju guma recikliranje sustavi koji stvaraju vrijednost za naše klijente. Godinama smo surađivali s našim klijentima, vodećim ljudima industrije i brojne industrije suradnicima kako bi pomogli u razvoju Inovativne tržište nameće razvoj guma izvedeno materijala.


Iskrčeno guma

Iskrčeno guma je proizvod uslijed liječenja tlo vulkanizirani škarta gume, cijevi i razne otpadne gume članaka primjenom toplinske i kemijske agense, slijedi intenzivna mehanički rad. Regeneriranog guma ima gotovo originalni plastičnošću, dozvoljavajući isto biti složen, obrađena i revulcanised.Tokom Reklamacije, molekularne težine elastomer, komponenta znatno smanjen, no kemijski nezasićenosti gotovih povratiti je u suštini nepromijenjena od originalne gumene škarta.


Bojnik koristi Iskrčeno guma

reclaimedrubberisusedtoblendwithvirginrubber ili Zamijeni djevica rubberforproductionlow-graderubberproducts.

  1. Putnik Karkase guma

  2. U calendared i ekstrudirani proizvodi

  3. U proizvode takve pločice za polaganje pješaka konkretnih područja, životinjskih otirači koriste u stajama, izolacija pločice koriste u podzemne željeznice za smanjenje buke, ležeći itd.

  4. Zračnice: - umjeren udio butil zaplijensku koriste u butil zračnice.

  5. Tubeless gume folije: - butil iskrčeno guma se koristi široko jer njegovo svojstvo zadržavanja dobra klima.

  6. Gumeni potplati cipela


List toka proizvodnje od Iskrčeno guma

Pulverizacija

Gumeni materijal je prošao kroz pulverizing Valjak stroj koji smanjuje državi u prahu. To čini post-obradi rukovanje gdje povrata agenti i topline se dodaju u uniformnosti proizvoditi efikasno prah, jednostavan.


Proces miješanja ulja

Aditiva zatim dodaju u prahu gume i miješa u mikser.


Desulfurizacije

Smjesa je onda staviti u paru pod pritiskom cilindra gdje se zagrije za uklanjanje sumpora. (Iako ga zovu odsumporavanje, sumpor ne zaista maknuti, ali radije umreženi dijelovi odrezati i depolymerized.)

Rafinerijskih


Desulfurized guma je tada prošao kroz rafinerije Valjak gdje u prahu guma je daljnje tlo. To daje gumene njegova plastičnost i ljepljivosti.

Naprezanje

Proizvod je tada prošao kroz cjedilo gdje Uklanjaju neželjene čestice prema Naprezanje kroz metalni gazom.

Navijanje

Plahte od gume tada prošao kroz Namot strojeva gdje Izrađuju se u rolama

【Reclaimed Rubber】

Yuntong može offer cijeli završen otpada guma recikliranje biljke i kompletni otpada guma recikliranje rješenja za sve kupce.

Informacije o tvrtki

Yuntong počeo guma recikliranje stroj manufacturingsince 1999 dok now.all ove godine samo fokusirati na guma recikliranje tehnika i stroj inovacija i promociju. U Kini, Yuntong je tehnika vrh počevši poduzeće in guma recikliranje stroj proizvodnju.

Yuntong ponuditi jedinica guma shredder, granulator, Brusilica i vlakana, čelični separator stroj za kupce; Yuntong mogu ponuditi cijeli završen otpadnih guma recikliranje biljke; osim Yuntong može ponuditi kompletni guma recikliranje rješenja sa zahtjevima kupaca.

Bogata proizvodnja iskustvom i dubina znanja iz marketinga, Yuntong stroj su izvezeni u Cezch, Kipar, Iran, Rusija, Uzbekistan, Turkmenistan, Saudijska, Tobago, Peru,Kina, Indija, Indonezija ect mnogih zemalja.

tire recycling plant.jpg

Vidikovac-Yuntong okoliša strojeva

Otpad guma recikliranje proizvodna linija u radionici

waste tire recycling (7).jpg

1/ulaz: 1 tona guma po satu, guma veličine manje od 1200mm

2/izlaz:gume 700kg 20 80mesh mrvica, čeličnog otpada i tekstila je jasno odvojen i prikupljeni, prah i pepeo se uklanja jasno, dim i smrad se apsorbira.

3/potrebne snage: 302KW (3 fazni, 380V / 50HZ)

4/pokriva područje: 50x7x8m

Težina 5/ukupno: cca 46tons

7/hlađenje metoda:Kružnog hlađenja vode kôdom, potreban spremnik za vodu: 4 x 1 .8x2m

8/PLCpotpuno Automatskakontrolor, 3 radnika

Otpadne gume devrived materijal

tire derived material.jpg

Ambalaža od guma recikliranje stroj i oprema:

1/omotan sa plastične folije

2/tada čvrsto upakiran sa prilagođene woodcases


Yuntong guma tvornice za reciklažu

Guma recikliranje postrojenja na CipruGuma recikliranje postrojenja u SaudijskojGuma recikliranje tvornicu u Indiji
Guma recikliranje postrojenja u KiniGuma recikliranje biljka u UzebekistanGuma za reciklažu u Indoneziji
Hot Tags: iskrčeno guma proizvodnog procesa, iskrčeno guma proizvodnje tvornice, iskrčeno guma manufaturer, mrvica proizvodnje gume, reciklirana guma gumeni prah, iskrčeno guma proizvodnog procesa, iskrčeno mašina za, iskrčeno guma rogozina, tvornica, cijena, popust